بافتهای فرسوده شهری در فرآیند زمانی طولانی مدت شکل گرفته و تکامل یافته اند. این بافتها که در گذشته به مقتضای زمان دارای عملکردهای منطقی و سلسله مراتبی بوده اند، اغلب نتوانسته اند به رقابت با سایر نقاط جدید شهری بپردازند و امروزه از لحاظ ساختاری و عملکردی دچار کمبودهایی شده و نمی توانند آن گونه که باید و شاید جوابگوی نیاز ساکنین و شهروندان باشند. میادین و فضاهای عمومی در بافت های قدیمی شهرها نیز از این امر مستثنی نیستند. این میدان ها که روزگاری تبلور زندگی اجتماعی و خاطرات جمعی شهروندان بودند، با گذشت زمان با تغییر و یا کم رنگ شدن و از بین رفتن نقش و عملکردشان روبرو شده و به مکانهایی منزوی و یا با اغتشاش و هرج و مرج و فقدان مشارکت اجتماعی همراه تبدیل شده اند. براین اساس یکی از ضرورتهای مهم شهر و شهرنشینی عصر حاضر بهسازی و نوسازی این قبیل بافت های شهری است، که شناسنامه و هویت یک شهر محسوب می شوند. احیا این عرصه ها و فضاهای عمومی که امری پیچیده و چند بعدی است نیازمند مدیریتی دقیق و همه جانبه می باشد. در این راستا پژوهش حاضر با رویکردی توصیفی تحلیلی و با بهره گیری از مدل SWOT و به کمک مدل «سینک و تاتل» به بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها و ارزیابی عملکرد مدیریت پروژه میدان شهدا پرداخته ایم. تا با ارایه سیاستها و راهکارهای پیشنهادی به کاهش نقاط ضعف و تهدید در راستای ایجاد مدیریتی مطلوب در پروژه های بافت فرسوده بپردازیم.
زاهدی محبوب, آمنه, & ملک آبادی, سید ایمان. (1391). تحلیل و واکاوی تجربه مدیریت بهسازی و ساماندهی میدان شهدا مشهد. هفت شهر, 4(شماره 43 و 44), 121-134.
MLA
آمنه زاهدی محبوب; سید ایمان ملک آبادی. "تحلیل و واکاوی تجربه مدیریت بهسازی و ساماندهی میدان شهدا مشهد". هفت شهر, 4, شماره 43 و 44, 1391, 121-134.
HARVARD
زاهدی محبوب, آمنه, ملک آبادی, سید ایمان. (1391). 'تحلیل و واکاوی تجربه مدیریت بهسازی و ساماندهی میدان شهدا مشهد', هفت شهر, 4(شماره 43 و 44), pp. 121-134.
VANCOUVER
زاهدی محبوب, آمنه, ملک آبادی, سید ایمان. تحلیل و واکاوی تجربه مدیریت بهسازی و ساماندهی میدان شهدا مشهد. هفت شهر, 1391; 4(شماره 43 و 44): 121-134.